Tachyon-Products   Tachyon-Products
Created by Tachyon-Products

E-Mail: relemans@home.nl
Created by Tachyon-Products

E-Mail: relemans@home.nl
Voor bestellingen stuur een mail met ontvangst adres naar Relemans@home.nl
De Tachyon Hanger.
Heeft u lichamelijke of psychische klachten, ga dan alvorens de stenen te gebruiken eerst naar uw huisarts.
Rozenkwarts: Bevordert de liefde en de kunst, geestelijke groei, ontvankelijkheid en het scheppend denken. Maakt creatief. Helpt bij heimwee, verliefd worden.
Verzacht het gevoelsleven. Helpt tegen verbittering, angsten, buikkrampen, duizeligheid. Versterkt de darmen.
Een goede steen voor kinderen.
Rookkwarts: Bevordert de concentratie. Maakt standvastig in het nemen van beslissingen. Werkt kalmerend bij het stoppen met roken. Tegen depressie, pijnen, somberheid, onrust. Versterkt de aardkracht, gehoor, zenuwstelsel, wilskracht.
Amethist: Geeft kalmte en evenwicht, innerlijke rust tegen migraine en hoofdpijn, tegen verslavingen, slapeloosheid.
Bergkristal: Regelt je energie huishouding. Overwint angst. Tegen aardstralen, menstruatiestoornissen, diaree, buikkramp, depressie. Bevordert de balans en concentratie.
Jaspis (rood): Naast de algemene werking van Jaspis helpt de rode jaspis tegen blaasontsteking, maag-lever en nierkwalen, epilepsie, zwangerschapsbraken. Beschermt tegen een beroerte. Sterkt de blaas en de reuk. Helpt bij anorexia nervosa en boulimie.
Tijgeroog: Opent het derde oog en bevordert het helderzien en helderweten. Werkt verwarmend. Tegen astma, darmkrampen, oogziekten. Versterkt de luchtwegen. Beschermt tegen de boze blik.
Apachetraan: Helpt bij angst en traumatische ervaringen, maakt bewust van verborgen blokkades en helpt oude pijn los te laten. verder helpt het bij koude handen en voeten, herstel van wonden, bevordert het de nachtrust, verheldert het spirituele leven en stimuleert de intuÔtie.
Unakiet: werkt balanserend, en zorgt voor een correcte balans in de functies van onze organen, klieren en lichaam sappen. Unakiet heeft vooral een ontspannende werking op het onderlijf voor mannen en vrouwen. Unakiet kan in grotere mate vrouwen helpen ontspannen die last hebben van menstruatiekramp, waardoor deze verminderd.
Mahonie obsidiaan: zorgt voor een goede aarding, beschermt en geeft kracht in tijden van nood. Het verlicht pijn en verbetert de bloedcirculatie. De energie van mahonie obsidiaan is zachter dan die van zwart obsidiaan.
Jaspis: Werkt aardend en beschermend. De steen helpt je je doelen waarmaken en ideeŽn omzetten in actie. Het maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je ergens voor 100% voor gaan. Jaspis helpt je ook voor jezelf opkomen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten.  De steen bevordert ook organisatorische vaardigheden, snel denken en stimuleert de fantasie. Jaspis absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling, negatieve invloeden en milieuvervuiling. Fysiek heeft de steen een positieve invloed op de bloedsomloop, spijsvertering, darmen en de geslachtsorganen.
Howliet: werkt kalmerend en versterkt positieve eigenschappen. De steen helpt de drager woede en boosheid onder controle krijgen en om minder kritisch te zijn. Het bevordert ambitie maar ook geduld, versterkt het geheugen en maakt leergierig. Fysiek heeft de steen een positieve werking op slaapproblemen en calciumtekort en daarmee op botten en tanden
Carneool: Werkt aardend, activerend en vitaliserend. De steen werkt opbeurend en motiverend en geeft zelfvertrouwen en heeft hierdoor een positief effect op depressies, apathie en verwarring. Het maakt standvastig, behulpzaam, idealistisch, trekt succes aan en bevordert het vermogen om problemen snel en pragmatisch op te lossen. Carneool beschermt tegen negatieve emoties van andere mensen zoals jaloezie en woede en gaat hierdoor misbruik tegen. De steen bevordert de vruchtbaarheid, heeft een positieve werking op de vrouwelijke geslachtsorganen en helpt bij seksuele problemen zoals bijvoorbeeld frigiditeit en impotentie. Carneool bevordert de opname van vitamines, voedingsstoffen en mineralen en stimuleert de stofwisseling. Het zorgt voor een goede doorbloeding van organen en weefsels en werkt bij hoge bloeddruk en spataderen. De steen helpt bij reuma, artritis en zenuwpijnen.
Calciet: Activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Het verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust. Calciet stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan. Het kan negatieve energie uit een ruimte absorberen (regelmatig reinigen). Fysiek stimuleert het de stofwisseling en het immuunsysteem en bevordert groei in kinderen. Het heeft een gunstige werking op de huid, darmen, hart en hartritme, skelet, gewrichten en stimuleert de calciumopname.
Turkoois: is een sterk geneeskrachtige, zuiverende en beschermende steen. Het brengt evenwicht: turkoois kan kalmerend werken en voor innerlijke rust zorgen maar werkt ook vitaliserend bij uitputting. Het heeft een positieve werking op depressie, stemmingswisselingen, apathie en paniekaanvallen. Turkoois werkt inzichtgevend en laat zien dat je verantwoordelijk bent voor je eigen geluk en gaat hierdoor een slachtofferhouding en zelfdestructief gedrag tegen. Het bevordert creativiteit bij het oplossen van problemen, empathie en (romantische) liefde. Turkoois beschermt tegen negatieve energie, straling, invloeden en stoffen van buitenaf, werkt zuiverend en brengt de chakraís in balans. Fysiek werkt de steen pijnstillend, krampopheffend, ontstekingsremmend en ontgiftend. Het ondersteunt de opname van voedingsstoffen en heeft een positieve werking op reuma, jicht, maag, de ogen, het immuunsysteem en virusinfecties.
Jade: is een reinigende en beschermende steen (met name tegen lichamelijk letsel) en zorgt voor harmonie en evenwicht. De steen bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt om negatieve emoties en irritatie los te laten. Het werkt in op het hart chakra en bevordert hiermee liefde, verzorging en tolerantie. Jade stimuleert het bedenken van allerlei ideeŽn en ook de daadkracht om ze in praktijk te brengen. Fysiek werkt jade sterk reinigend, brengt allerlei lichamelijke systemen in balans en verwijdert gifstoffen uit het lichaam. Het heeft een positieve werking op nieren en bijnieren, blaas, het zenuwstelsel, vruchtbaarheid en op het bevallen.