Hier wat ervaringen van mensen die Tachyon producten gebruiken:


Hallo, Ik ben een jongen van 14 jaar, ik heb last gehad van slechte consentratie in de klas. Bijv. Met een proefwerk hoorde ik iets en ik was meteen afgeleid. Dat is meteen op gehouden toen mijn moeder me tachiyon steentjes gaf. Het straalde meteen rust voor me uit.
Ik kan nu dan ook in een stuk doorwerken zonder me om te hoeven draaien. Ikzelf ben nu ook veel rustiger. Mijn eerste ervaring is dus een hele prettige geweest. Ik hou de steentjes nog altijd bij me.

Ik ben een meisje van 11 jaar, vanaf mijn 8ste had ik last van migraine.
(dat is 'n ziekte als je je eigen druk maakt bijv voor een toets en ik met nieuwe dingen te maken kreeg, of te lang in de zon liep enz. dan krijg je last van erge hoofdpijn).Ik kreeg van de dokter IBUPROFEN, maar vanaf mijn 10jr kreeg ik Tachyonhangertjes, een heel mooi zeepaardje en tijgeroogpaardje, toen ik hem om deed gaf dat een heel warm gevoel. Vanaf die dag had ik er niet zoveel last van, dus hoef ik niet meer het pilletje te slikken voor mijn migraine. Ook voel ik me nu veel zekerder dit is mijn eerste fijne ervaring!

Mijn man heeft een rood tachyon steentje meegenomen op een reis naar Amerika om te zien of het werkt tegen jetlag.
Zijn ervaring was zeer positief.
Hij had bij terug komst helemaal geen last van vermoeidheid.
Hier voor had hij zeker een week last van een jetlag na een lange reis.

Een mevrouw heeft een diamantkristal gekocht die ze overdag beneden zet en 's avonds onder haar bed. Ze heeft een heel druk hondje dat haar 's morgens altijd wakker maakt en aan haar lakens trekt om haar uit bed te krijgen. Nu ze de diamantkristal heeft is het hondje rustig en slaapt nog als zij wakker word. Hierdoor kan ze normaal uitslapen en wordt niet meer vroeg wakker gemaakt, waardoor ze helemaal tot rust is gekomen.

Een jong meisje van 17 jaar die slaap problemen had waardoor haar prestaties op school achter bleven. Door het te kort aan slaap had ze problemen met concentratie. Ze heeft 3 Tachyonsteentjes. Ze legt ze 's nachts alledrie onder haar kussen en overdag draagt ze de steentjes in haar broekzak, nu kan ze beter inslapen en zich op school beter kan concentreren.

Een gebruiker van onze producten stuurde de volgende reactie: Vanaf het moment dat ik de bol neerzette in mijn huis voelde ik een soort rustige koele energie. Ik heb elke dag last van stress, door de bollen is dat een stuk minder geworden, en voel ik meer rust in huis.

Nog een reactie van een gebruiker van onze producten: De diamanten die ik een paar weken terug heb gekocht werken goed.Mijn kinderen slapen als een roos.Ik heb in het verleden producten gekocht van een bekend merk maar die diamant van jullie heeft meer uitstraling qua gevoel.

Reactie van een gebruiker:
Ik heb nog een tip wat je met tachyoncellen kunt doen. Wanneer je een lcd tv hebt plaats dan 1 cel op de aansluitdoos van de kabel. En plaats dan 1 of 2 cellen op de digitale ontvanger. Er ontstaat door de tachyon cellen dan een versnelde pixelverversing van het beeld. Hiermee wordt het beeld opgewaardeerd tot bijna hd weergave.(geeft grotere beeldscherpte). Het effect is het grootst bij digitale tv.
Het optimale effect wordt dan bereikt na 2 / 3 dagen.
Buiten alle goede dingen die tachyon producten hebben,  heb ik toevallig ontdekt wanneer je een cel in de auto legt het brandstof verbruik wordt verminderd. Voorheen reed mijn auto 1:14 bij 110 km/uur  en nu met cel 1:18 (GEMIDDELD)  Bovendien rijdt hij veel soepeler dan voorheen.


Tachyon-Products   Tachyon-Products
Ervaringen:
Voor bestellingen stuur een mail met ontvangst adres naar Relemans@home.nl
Created by Tachyon-Products

E-Mail: relemans@home.nl
Created by Tachyon-Products

E-Mail: relemans@home.nl