Tachyon-Products   Tachyon-Products
Hallo lieve mensen,                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Omdat we wel wat hulp kunnen gebruiken om al onze emoties te kunnen beheersen, bestaan er gelukkig steeds meer nieuwe natuurlijke methodes..

Zo kwam ik in contact met Tachyongestructureerde producten via mijn allerbeste vriendinnetje, met een bijzondere gave. 

Toen ik hier voor het eerst mee te maken kreeg, was ik eerlijk gezegd heel sceptisch en dacht “alweer” iets waar je als mens beter van wordt? Maar ik dacht baat het niet schaad het niet.
Ik ben begonnen met ’n cel en daarna ‘n bol wat bij mij meteen aansloeg. Ik had er ook een goed gevoel bij en dacht, deze bijzondere ervaring wil ik graag met anderen delen. Eerlijk gezegd waren we wel geschrokken van de prijzen. Voordat we deze stap maakten hebben we er ons meer in verdiept. En op den duur een converter aangeschaft, we zijn ook opzoek gegaan naar redelijke producten, maar wel even goede alternatieven natuurlijk. :-)
  
Zoals je dadelijk kan zien of al gezien hebt op onze website, is dat gelukt.

We hebben onze producten ook laten testen “voelen” wat voor energieën het gaf. De reactie die we terug kregen was dat de energie heel zacht en warm aanvoelde. 
Tot nu toe hebben we over het algemeen lieve positieve berichten gekregen. Maar eerlijk gezegd ook ‘n paar negatieve reacties (wat we ook begrijpen) waar we dan gelukkig samen op een eerlijke en open manier uit komen. :-)


Warme groet,

Created by Tachyon-Products

E-Mail: relemans@home.nl
Created by Tachyon-Products

E-Mail: relemans@home.nl